LUNCHGERECHTEN
geserveerd met garnituur
tot 16.00 uur
Ambachtelijke Baguette Gerookte Zalm
rijkelijke belegd met gerookte zalm geserveerd met cupje dille/lemon dressing
Ambachtelijke Baguette Rotterdamsche Oude
Belegd met rotterdamsche oude kaas (100 wk gerijpt)
Ambachtelijke Baguette Tonijn
belegd met tonijn en cocktailsaus
Ambachtelijke Baguette Brie
belegd met heerlijke zachte romige franse kaas geserveerd met honing en walnoten
Ambachtelijke Baguette Ham/Kaas
belegd met gekookte ham en jong belegen kaas
1 Kroket met Brood
een rundvleeskroket geserveerd met brood
Uitsmijter Zalm
twee sneden brood met drie gebakken spiegeleitjes van boerderij Franssen rijkelijk belegd met gerookte zalm geserveerd met een dille/lemon dressing
Uitsmijter Ham/Kaas
twee sneden brood met drie gebakken spiegeleitjes van boerderij Franssen belegd met gekookte ham en jong belegen kaas
VOORGERECHTEN
Limburgse Mosterdsoep
Ambachtelijke soep met en uitgebakken spekjes geserveerd met brood en boter
Soep v/d Dag
Vraag de bediening welke soep er is? geserveerd met brood en boter
Uiensoep
goed gevulde uiensoep met een vleugje tijm
Aspergecrèmesoep (seizoen)
romige aspergecrèmesoep met verse asperges (seizoen)
Erwtensoep (seizoen)
met worst, Limburgs roggebrood met katenspek, laat u eens verassen door onze speciale presentatie
Bospaddenstoelensoep (seizoen)
romige paddenstoelen crème soep met gemengde bospaddenstoelen
Maaltijdsalades
(seizoen april t/m september)
geserveerd met brood en boter
Maaltijdsalade gerookte Geuldalforel
rijkelijke gegarneerde salade belegd met een hele gefileerde forel met een dille/lemon dressing
Maaltijdsalade Tonijn
rijkelijk gegarneerde salade met tonijn en een cocktail dressing
Maaltijdsalade Gerookte Zalm
rijkelijk gegarneerde salade belegd met gerookte zalm met een dille/lemon dressing
Maaltijdsalade Gebakken Gamba's
rijkelijk gegarneerde salade met gebakken Gamba's met een sweet chili dressing
Vegetarische Maaltijdsalade
rijkelijk gegarneerde salade met een dille mosterd dressing
HOOFDGERECHTEN
geserveerd met verse friet met bijpassend garnituur
Limburgs Stoofpotje (zoervleisj)
Stoofpotje van rundvlees bereid op grootmoeders wijze
Brabants Stoofpotje (seizoen)
stoofpotje van rundvlees met een licht zoete saus bereid met schrobbelèr
met een gratis borrelglaasje schrobbelèr
"Fish & Chips" (seizoen)
Lekkerbekje op een vetvrije krant geserveerd met een eigengemaakte dille/lemon dressing
Saté van de Varkenshaas
huisgemarineerde saté met onze eigen Indonesische pindasaus "de droom van elke pinda" geserveerd met kroepoek
Konijnenbout (seizoen)
op Limburgse wijze met zwarte pruimen
ook pikant te bestellen
Hertenstoofpotje (seizoen)
Wienerschnitzel
Zigeunerschnitzel
zigeunersaus met tomaat, ui, paprika, wortel, augurk, piment, chili's en kaneel
Jägerschnitzel
jägersaus met een rijke garnituur van champignons, augurk, ui
Schnitzel Peperroomsaus
krachtige pepersaus met groene peperkorrels
Schnitzel Stroganoffsaus
romige oranje saus met een garnituur van rode en groene paprika, champignons en ui
Hongaarse Schnitzel
saus op basis van room, paprika en ui
Schnitzel Charlemagne
met een Hongaarse saus overbakken met ei, ui en champignons
uitzonderingen op de kaart of speciale wensen alleen op reservering
DESSERT
Coupe Advocaat
vanilleroomijs met advocaat en chocoladesaus
Dame Blanche
vanilleroomijs met een chocoladesaus
Coupe Karamel
zelfgebakken appeltaart/ijs/slagroom (seizoen)
zelfgebakken appeltaart met een bolletje roomijs en een toef slagroom
Tiramisu
huisgemaakt met schrobbelèr (indien voorradig)
Pudding met Slagroom