Brasserie Charlemagne

MENU

 

LUNCHGERECHTEN

geserveerd met garnituur

tot 16.00 uur

Ambachtelijke Baguette Gerookte Zalm

rijkelijke belegd met gerookte zalm geserveerd met cupje dille/lemon dressing

Ambachtelijke Baguette Rotterdamsche Oude

Belegd met rotterdamsche oude kaas (100 wk gerijpt)

Ambachtelijke Baguette Tonijn

belegd met tonijn en cocktailsaus

Ambachtelijke Baguette Brie

belegd met heerlijke zachte romige franse kaas geserveerd met honing

Ambachtelijke Baguette Ham/Kaas

belegd met gekookte ham en jong belegen kaas

2 Kroketten met Brood

twee rundvleeskroketten geserveerd met brood

Uitsmijter Zalm

twee sneden brood met drie gebakken spiegeleitjes van boerderij Franssen rijkelijk belegd met gerookte zalm geserveerd met een dille/lemon dressing

Uitsmijter Ham/Kaas

twee sneden brood met drie gebakken spiegeleitjes van boerderij Franssen belegd met gekookte ham en jong belegen kaas

 

VOORGERECHTEN

 

Limburgse Mosterdsoep

Ambachtelijke soep met en uitgebakken spekjes geserveerd met brood en boter

Soep v/d Dag

Vraag de bediening welke soep er is? geserveerd met brood en boter

Uiensoep

goed gevulde uiensoep met een vleugje tijm

Aspergecrèmesoep (seizoen)

romige aspergecrèmesoep met verse asperges (seizoen)

Erwtensoep (seizoen)

met worst, Limburgs roggebrood met katenspek, laat u eens verassen door onze speciale presentatie

Bospaddenstoelensoep (seizoen)

romige paddenstoelen crème soep met gemengde bospaddenstoelen




Maaltijdsalades

(seizoen april t/m september)

geserveerd met brood en boter

Maaltijdsalade gerookte Geuldalforel

rijkelijke gegarneerde salade belegd met een hele gefileerde forel met een dille/lemon dressing

Maaltijdsalade Tonijn

rijkelijk gegarneerde salade met tonijn en een cocktail dressing

Maaltijdsalade Gerookte Zalm

rijkelijk gegarneerde salade belegd met gerookte zalm met een dille/lemon dressing

Maaltijdsalade Gebakken Gamba's

rijkelijk gegarneerde salade met gebakken Gamba's met een sweet chili dressing

Vegetarische Maaltijdsalade

rijkelijk gegarneerde salade met een dille mosterd dressing


HOOFDGERECHTEN

geserveerd met verse friet met bijpassend garnituur


Limburgs Stoofpotje (zoervleisj)

Stoofpotje van rundvlees bereid op grootmoeders wijze

Brabants Stoofpotje

stoofpotje van rundvlees met een licht zoete saus bereid met schrobbelèr

met een gratis borrelglaasje schrobbelèr

"Fish & Chips" (seizoen)

Lekkerbekje op een vetvrije krant geserveerd met een eigengemaakte dille/lemon dressing

Saté van de Varkenshaas

huisgemarineerde saté met onze eigen Indonesische pindasaus "de droom van elke pinda" geserveerd met kroepoek

Konijnenbout (seizoen)

op Limburgse wijze met zwarte pruimen

ook pikant te bestellen

Hertenstoofpotje (seizoen)

geserveerd met rode kool met appeltjes en aardappelkroketjes

Wienerschnitzel

Zigeunerschnitzel

zigeunersaus met tomaat, ui, paprika, wortel, augurk, piment, chili's en kaneel

Jägerschnitzel

jägersaus met een rijke garnituur van champignons, augurk, ui

Schnitzel Peperroomsaus

krachtige pepersaus met groene peperkorrels

Schnitzel Stroganoffsaus

romige oranje saus met een garnituur van rode en groene paprika, champignons en ui

Hongaarse Schnitzel

saus op basis van room, paprika en ui

Schnitzel Charlemagne

met een Hongaarse saus overbakken met ei, ui en champignons

Bourgondisch Beenhammetje

met een honing/mosterdsaus


uitzonderingen op de kaart of speciale wensen alleen op reservering

DESSERT

Coupe Advocaat

vanilleroomijs met advocaat en chocoladesaus

Dame Blanche

vanilleroomijs met een chocoladesaus

Coupe Karamel


zelfgebakken appeltaart/ijs/slagroom (seizoen)

zelfgebakken appeltaart met een bolletje roomijs en een toef slagroom

Tiramisu

huisgemaakt met schrobbelèr (indien voorradig)


Pudding met Slagroom